OutNordic tilbyder virksomheder og deres medarbejdere udendørs træningsforløb og events
  • LinkedIn
Eos R.00_07_09_13.Still049.jpg
Aktiv teambuilding og træning for medarbejderne

Firmatræning og events hos OutNordic er som aktiv teambuilding, hvor man træner i små hold eller i større grupper, hvor samarbejde er i fokus.

Træningen kan være alt fra dynamisk og motorisk træning til stationstræning og boksetræning m.m.

Vi kan både tilbyde faste ugentlige træninger eller et enkeltstående event, måske med et specifikt tema. Tøv ikke med at kontakte os og hør mere!

Du vil sammen med dine kollegaer stå tilbage som en vinder efter hver træning.

Investér i dine medarbejdere

Formålet med firmatræning er gladere og sundere medarbejdere, et bedre sammenhold og større trivsel.

Når medarbejderne kommer ud og får frisk luft og får rørt sig, er de bedre i stand til at fokusere på dagens opgaver og tænke klart.

Det er hermed ikke kun en sundhedsmæssig bonus træningen giver med sig - det kan også vise sig på medarbejdernes produktivitet og kreativitet.

Fordele ved firmatræning:

  • Mindre sygefravær

  • Øget effektivitet

  • Bedre sammenhold

  • Bedre kommunikation mellem medarbejderne

  • Glade og tilfredse medarbejdere

OutNordic laver træning for alle, og vi tilpasser os altid vores træning efter Jeres ønsker. Det vil sige, at hvis I er en virksomhed, som fx ikke ønsker at svede, fordi I skal direkte tilbage til arbejdet, så laver vi en træning, der passer dertil. 

OutNordic medbringer al relevant udstyr til træningen. Det eneste I skal gøre er at møde op.

Eos R.00_05_56_23.Still035.jpg

Firmatræning med OutNordic kan trækkes fra, da firmatræningen foregår på virksomheden eller en nærliggende lokation. Som virksomhed bliver hverken I eller Jeres medarbejdere beskattet af firmatræning. Der er derfor kun fordele ved at investere i sine medarbejdere, så hele teamet kan få alle fordelene ved firmatræning i det fri.

Vidste du, at firmatræning kan trækkes fra?
Out Nordic tilbyder tre pakker, Out Nordic Move, Out Nordic Funktionel og Out Nordic Mobilitetstræning.
OutNordic move firmatræning

1. Out Nordic Move

Out Nordic Move, er et 25 minutters udendørs program.Efter en kort opvarmning vil et typisk forløb være:

1. Et legende program med mobilitetsøvelser

2. Stående makkerøvelser

3. Aktiv leg og spil.

Out Nordic Move har fokus på samarbejde og gruppen. Målet er trivsel, samvær og skadeforebyggende træning uden at svede, hvor alle kan være med. Omklædning er ikke nødvendigt for at deltage i Move.

OutNordic funktionel firmatræning

2. Out Nordic Functional

Out Nordic Functional består af en motorisk og dynamisk opvarmning, efterfulgt af funktionelle styrkeøvelser. Out Nordic Functional er et hold, hvor man får trænet hele kroppen igennem. Her kræves omklædning, sportssko og der kommer gerne sved på panden. Alle kan dog være med, da man selv afgør, hvor intenst man laver øvelserne. Man kan til enhver tid tage en pause eller springe en øvelse over. OutNordic Functional har fokus på styrke, udholdenhed og kalorieforbrænding. Træningen tilpasses niveau og deltagernes ønsker.

OutNordic mobilitets firmatræning

3. Out Nordic Mobility

Out Nordic Mobility er et hold der kan bedst sammenlignes med
yoga. Her tages muskler, sener og led gennem hele deres
bevægelsesområde. Når man udfører disse typer øvelser, er det
vigtigt at udføre dem kontrolleret.
I træningen er mobilitetsøvelserne inkorporeret i både opvarmning og udstrækning.
At inddrage stræk- og mobilitetsøvelser gør hele din træning mere effektiv. Træningen har fokus på mobilitet og gør muskulaturen omkring leddene mere smidig. Muskulaturen omkring leddene
styrkes og du opnår en øget mobilitet.
Mobility forudsætter løstsiddende tøj. Alle kan være med, da man selv afgør, hvor intenst, man laver øvelserne.
OutNordic Mobility har fokus på smidighed, holdning og forebyggelse af skader og rygproblemer.

Vi tilbyder også andre former for træning, såsom løbehold, boksehold og styrketræning m.m. 

Hvis I ønsker at vide mere eller aftale en tid til træning eller event, så skriv til os på:

kontakt@outnordic.dk

Videnskabelig grundlag

OutNordic er træning på videnskabelig grundlag som beviseligt mindsker fravær og øger fysisk og psykisk velvære. Ikke kun ses bedre trivsel, skadesforebyggelse og færre sygedage men også forbedret immunforsvar og vægttab, der er større end tilsvarende indendørs træning. 

 

Kroppen og psyke bliver stadig mere udfordret. Kroppen som følge af mindre fysisk aktivitet og mere digitalisering - Psykisk  vantrives mange af isolerede arbejdsopgaver, hvor hver især udfører egne opgaver uden reel og fysisk kontakt. 

 

"Som læge ser jeg dagligt de skadelige konsekvenser af den  øgede, men nødvendige digitalisering. Covid har sat turbo på den kedelige udvikling.

 

Stress, isolation, angst og en generel vægtstigning er alle accentueret under pandemien", siger speciallæge i almen medicin Stig Ekkert. 

 

Videnskabelige undersøgelser ** viser, at træning udendørs er et godt modsvar, mod de negative konsekvenser af stillesiddende arbejde.....og forbedrer medarbejderrelationerne. 

 

"De skadelige følger kan og bør vi gøre noget ved. Derfor har jeg sammen med træningsspecialister som Rudy Markussen udviklet OutNordic konceptet....mobilitet og funktionalitet.

Ikke kun er det smittefri træning på arbejdspladsen, men træningen giver passende udfordring for enhver... også for de der ikke har lyst til at svede....og for de der kan tage 100 armstrækninger. Ved regelmæssig udendørs træning selv ved lav intensitet forbedres humør, fysik og skadesforebyggelse markant. Det kan ikke undgå at blive en succes for både virksomhed og medarbejdere." 

IMG-0019.JPG
Referencer 
image001.jpg
hk-danmark_360x180.jpeg
black-logo.png
Simpel_Logo.png
Raydia.png
lej%20et%20lig_edited.jpg