Om os:

OutNordic er et nystartet koncept i 2020, som er 100% baseret på udendørs træning, for alle, lige fra nybegynder, seniorer, topatleter m.m. Vi tror på at udendørs træning og træning i naturen kan være med til at gøre en forskel, og styrke dig fysisk og mentalt. Vi mener at man kan træne hele året rundt og det blot handler om den rette påklædning til årstiden.

Når man træner hos OutNordic er man en del af teamet, og vi gør en dyd i fællesskabet, alle skal føle sig trykke og velkommen.

Vi har fokus på virksomheder, institutioner og private, i form af hold træning, personlig træning, boot camp, og events m.m. 

Læs mere under træning.

Vi har nu to faste lokationer, som er Kastrup Fortet og Amager Strand.

Kastrup Fortet Info:

Kastrup fortet er en fantastisk lokation, og har alle forudsætninger for at lave den perfekte udendørs træning.

Der er en indvendig løbe/gå strækning på ca 900 m. Der er to store høje med 3 store trapper og 2 stejle stigninger. Flere flade arealer, både med grads og grus til cirkel og bokse træning m.m.

Der er herre og dame toilet, udendøres vandpost, restaurant som har åben i sommer halvåret.

Og ikke mindst en legeplads til børene, til dr forældre som ønsker at ha børnene med til træning.

1/2

1/3

Amager Strand Info:

Amager strand er også en fantastisk lokation, og har også alle forudsætninger for at lave den perfekte udendørs træning.

Der er masser af løbe og gå muligheder, flere områder til træningsøvelser m.m. 

Udendørs træningsstationer, bakker, sandklitter, der er alt på Amager strand.

Transport:

Der er masser af parkeringsmuligheder på Amager Strandvej direkte ti Kastrup fortet og til Amager strand. Metroen gå lige til døren, Femøren Metro station, Amager Strand Metro Station og Øresund 

Vision:

OutNordic vision er at blive et landsdækkende/nordisk koncept, med et scar af profesionelle og dygtige instruktører, som tilbyder alle former for udendørs træning inden for events, hold træning, bootcamp, personlig træning m.m.

Kontakt os
Følg os på:

OutNordic A/S

A.P. Møllers Allé 9A

2791 Dragør

OutNordic.dk 2020. Alle rettigheder forbeholdt.

CVR: 40900489